Om oss

vår Historia

Patric är uppväxt i en entreprenadsfamilj, vilket då kändes som en självklarhet att även han skulle arbeta i denna bransch. Han har arbetat heltid som grävmaskinist sedan 2012 och bestämde sig för att starta eget under 2018, vilket blev startskottet för SME AB (Söderbylunds maskinentreprenad ab).

Under 2021 så ändrade Patric bolagsform till AB då företaget växte och utökades med fler anställda och en större maskinpark. 

 

I framtiden ser vi att företaget växer med antal anställda och därmed en större maskinpark i en lagom takt. Vi vill utvecklas tillsammans med våra anställda med nya idéer och utvidga våra arbetsområden som vi kan bemästra för att göra våra kunder nöjda. Fram till 2021 har kundkretsen varit mestadels större kända företag, nu vill vi även satsa på privatkunder och mindre jobb. Inga jobb är för små eller för stora för oss.

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss